Raqamli ta’lim muhiti va uning maktabgacha yoshdagi bolalar rivojiga ta’siri (MAKTABGACHA VA MAKTAB TA’LIMI JURNALI, 2026)
Mazkur maqolada raqamli ta’lim muhiti hamda uning maktabgacha yoshdagi bolalar rivojiga ta’siri kengqamrovda yoritilgan. Shuningdek, raqamli ta’lim muhiti mazmuni, pedagogik potensiali, raqamli savodxonlik darajasihamda uning bolalar kognitiv rivojlanishiga ijobiy ta’siri ilmiy asosda tahlil qilingan. Raqamli muhit orqali bolalarda ijodkorlikva fantaziyaning rivojlanishi, o‘quv motivatsiyasining ortishi hamda inklyuziv ta’lim imkoniyatlarining kengayishimasalalari yoritilgan